't Kapiteintje

Provinciebaan 98
9270 Kalken (Laarne)

Email: tkapiteintje@hotmail.com
Tel: +32 (0)9 367 84 74
Gsm: +32 (0)475 33 12 42

BTW: BE 0647.315.741

Din tot Vrij:  08u45 - 12u30 en  13u30 - 18u00
Zat: 08u45 - 12u30 en 13u30 - 17u00
Zon: 09u00 -12u00

20 euro/pp

Gepocheerde zalmfilet, tomaat-garnaal, gevuld eitje met tonijn,

perzik met krab, rivierkreeftje, diepzeegarnalen, beenham met asperge, frikandon,

kippeboutje, fruitgarniering en sausjes

KOUD BUFFET -1-

23 euro/pp

Gepocheerde zalmfilet, tomaat-garnaal, gevulde perzik met krab, eitje gevuld met tonijn,

rivierkreeftje, diepzeegarnalen, beenham met asperge, kippeboutje, varkensgebraad,

frikandon, rauwe ham met meloen, fruitgarniering en sausjes

KOUD BUFFET -2-

25 euro/pp

Gepocheerde zalmfilet, tomaat-garnaal, gevuld eitje met tonijn, gevulde perzik met krab,

rivierkreeftje, diepzeegarnalen, gerookte zalmfilet, gerookte heilbot, 

kippeboutje, frikandon, beenham met asperge, fruitgarniering en sausjes

KOUD BUFFET -3-

27 euro/pp

Gepocheerde zalmfilet, gerookte zalmfilet, gerookte heilbot, maatje,

tomaat-garnaal, gevulde perzik met krab, gevuld eitje met tonijn,

rivierkreeftje, diepzeegarnalen, rosbief, kippeboutje, varkensgebraad, frikandon

beenham met asperges, rauwe ham met meloen, fruitgarniering en sausjes

Koude buffetten

KOUD BUFFET -4-

Bij al onze schotels is er cocktailsaus, tartare, mayonaise voorzien.

 

Groenteschotels zijn apart te verkrijgen aan 4,00 Euro/pp.

Dit omvat: geraspte worteltjes, aardappelsalade,

tomaatjes en komkommers.

 

Supplement halve babykreeft 15,00 Euro/pp.

 

30 Euro waarborg per schotel.

30 euro/pp

Gepocheerde zalmfilet, gepelde tomaat met grijze garnaaltjes, gerookte zalmfilet, gerookte heilbotfilet,

gevuld eitje met tonijn Monegask, gerookte forelfilet, gerookte sprotfilet, tagliatelli met scampi en koriander,

gerookte eendeborst met gemengd slaatje met vlierbloesemdressing, ambachtelijke paté met uienconfijt,

carpacio van rund met pesto, parmezaan, pijnboompitten en rucola,

rauwe ham met meloen, fruitgarniering en sausjes

FEESTBUFFET