top of page

BUFFET 'T KAPITEINTJE

(minimum 25p)

 

46,00 Euro/pp.
 

Gepocheerde zalmfilet, glaasje tomaat-garnaal, gevuld eitje met tonijn, ham met meloen,

gerookte zalm, beenham met asperge, geraspte worteltjes, komkommersalade, tomaat met mozarella, pastasalade, couscoussalade op zuiderse wijze, cocktailsaus, tartare, mayonaise, broodje en boter.

Deze schotels zijn gegarnierd met diepzeegarnalen en vers fruit

Voorgerecht

 

SOEP

 

Aspergeroomsoep OF Tomatensoep met balletjes OF Agnessorelsoep

Broodje en boter

(+ 4 Euro/pp.) 

Hoofdgerecht

 

(3 gerechten kiezen)

-Tongfileetjes op normandische wijze

-Zalmfilet met beure blanc

-Paella met zowel vis als vlees

-Gegratineerd vissersmarmietje

-Zeebaarsfilet met aangepaste saus

-Vegetarische pasta met groene groentjes

-Beenham met provençaalse saus

-Orloffgebraad

-Lamsbout mosterdsausje

-Kalkoenfilet druivensausje

-Eendeborstfilet met sinaasappelsaus

-Varkenshaasje met pepersaus of champignonsaus

-Parelhoenfilet op zijn normandisch

-Pasta met scampi op de wijze van de kapitein

-Kalfsfilet met champignonsaus (+ 3 Euro/pp.)

Aardappelkroketjes OF Gebakken krielaardappeltjes

3 Soorten groenten worden bij het buffet voorzien

Dessert

 

(1 gerecht kiezen)

Ijstaart OF Biscuitgebak

OF Vanilleijs (met Chocoladesaus, advokaat of fruitsalade)

Enkel hoofdgerechtenbuffet met 3 verschillende keuze gerechten 36 Euro/pp.

Kinderen tot en met 12 jaar = Halve prijs

Indien gebruik van borden, bestek en afwas = + 1 Euro/pp.

Indien tafels gedekt worden door ons (tafelpapier, stevige servetten en tafelloper) = + 2 Euro/pp.

Transportkosten buiten een omtrek van 10km worden in rekening gebracht.

bottom of page