top of page

Hoofdgerechten

HOOFDGERECHTEN MET VIS

25,00 Euro/pp.

25,00 Euro/pp.

25,00 Euro/pp.

22,00 Euro/pp.

25,00 Euro/pp.

25,00 Euro/pp.

28,00 Euro/pp.

25,00 Euro/pp.

28,00 Euro/pp.

28,00 Euro/pp.

26,00 Euro/pp.

26,00 Euro/pp.

26,00 Euro/pp.

30,00 Euro/pp.

33,00 Euro/pp.

33,00 Euro/pp.

24,00 Euro/pp.

22,00 Euro/pp.

35,00 Euro/pp.

29,00 Euro/pp.

28,00 Euro/pp.

32,00 Euro/pp.

60,00 Euro/pp.

Paëlla Kapiteintje met zowel vis als vlees

Zalm met preisausje

Vissersmarmietje (gegratineerde vis in een licht pikant sausje)

Rogvleugel met kappertjes

Gevulde pladijsfilet met sojascheutjes, prei en een licht currysausje

Zeewolffilet met kalffond, spinazie, schorseneer en knolselder

Bouillabaise (rijkelijk gevulde vissoep als hoofdmaaltijd)

Visfondue met basisgroentjes, sausjes en fumt

Visgourmet met basisgroentjes en sausjes

Waterzooi van vis (verschillende soorten vis, fijne groentjes en aardappeltjes)

Tongfileetjes op Normandische wijze

Tongfileetjes met langoustine en kreeftensaus

Tongfileetjes met zalm en fijne groentjes in aromatensaus

Paling gebakken (in 't groen, tomatensaus, roomsaus of kreeftensaus)

Zeeduivel met Kalfsfond, spinazie en honingtomaat

Zeeduivel met oesterzwammen en dragonparfum

Gegrilde zeebaarsfilet op 't vel met béarnaise en groene groentjes

Vegetarische pasta met groene asperge, limoensaus en venkelpuree

Gevulde zeeduivel met spinazie en kreeft in nantuasaus

Kabeljauwhaasje met groene asperge, limoensaus en venkelpuree

Vissersplateau (zalm, tongfilet, kabeljauw, garnalen overgoten met champignonsaus)

1/2e kreeft à la nage, thermidor, gegrild of l'armoricaine en rijst

Zeevruchtensymphonie (verschillende soorten schaal en schelpdieren waaronder 1/2 kreeft, oester, krab, kreukels, wulken, scheermesjes, scampi, gamba, langoustine,...

HOOFDGERECHTEN MET VLEES

22,00 Euro/pp.

22,00 Euro/pp.

26,00 Euro/pp.

20,00 Euro/pp.

26,00 Euro/pp.

34,00 Euro/pp.

27,00 Euro/pp.

25,00 Euro/pp.

24,00 Euro/pp.

28,00 Euro/pp.

26,00 Euro/pp.

32,00 Euro/pp.

25,00 Euro/pp.

30,00 Euro/pp.

32,00 Euro/pp.

34,00 Euro/pp.

26,00 Euro/pp.

27,00 Euro/pp.

18,00 Euro/pp.

22,00 Euro/pp.

20,00 Euro/pp.

25,00 Euro/pp.

Kip in de rode wijn (min. 3 pers.)

Orloffgebraad

Parelhoenfilet op zijn Normandisch

Varkensgebraad met champignonsaus

Kalkoengebraad met druivensaus

Rundshaasje met rode wijnsaus, champignonsaus of pepersaus

Konijn op zijn vlaams (min. 3 pers.)

Varkenshaasje met rode wijn, champignon, peper of mosterdsaus

Gourmet vlees met basisgroentjes en sausjes

Gourmet van vis met groentjes en sausjes

Eendeborstfilet met frambozensaus, sinaasappelsaus of mosterdsausje

Kalfsfilet archiduc

Rundstong in madeirasaus

Lamskroontje met mosterdsaus

Lamsfilet onder kruidenkorst met mosterdsaus

Hertekalffilet met kardemom

Fazantfilet brabançonne of roomsaus

Everzwijnfilet met wildsaus

Beenham met koud groentenbuffet en provençaalse saus

Beenham met warme groentjes en provençaalse saus

Stoverij op vlaamse wijze

Lamsbout met mosterdlooksausje

Al onze schotels zijn voorzien van bijhorende groenten, slaatjes en aardappelgerechten

Onze schotels moeten enkel nog 20min in de oven op 180 graden opwarmen

Bestelling minimum 3 dagen op voorhand.

Indien gebruik van borden, bestek en afwas = + 1 Euro/pp.    (min 20 p.)

Indien tafels gedekt worden door ons (tafelpapier, stevige servetten en tafelloper) = + 2 Euro/pp.

bottom of page