Hoofdgerechten
HOOFDGERECHTEN MET VIS
25,00 Euro/pp.
25,00 Euro/pp.
25,00 Euro/pp.
22,00 Euro/pp.
25,00 Euro/pp.
25,00 Euro/pp.
28,00 Euro/pp.
25,00 Euro/pp.
28,00 Euro/pp.
28,00 Euro/pp.
26,00 Euro/pp.
26,00 Euro/pp.
26,00 Euro/pp.
30,00 Euro/pp.
33,00 Euro/pp.
33,00 Euro/pp.
24,00 Euro/pp.
22,00 Euro/pp.
35,00 Euro/pp.
29,00 Euro/pp.
28,00 Euro/pp.
32,00 Euro/pp.
60,00 Euro/pp.
Paëlla Kapiteintje met zowel vis als vlees
Zalm met preisausje
Vissersmarmietje (gegratineerde vis in een licht pikant sausje)
Rogvleugel met kappertjes
Gevulde pladijsfilet met sojascheutjes, prei en een licht currysausje
Zeewolffilet met kalffond, spinazie, schorseneer en knolselder
Bouillabaise (rijkelijk gevulde vissoep als hoofdmaaltijd)
Visfondue met basisgroentjes, sausjes en fumt
Visgourmet met basisgroentjes en sausjes
Waterzooi van vis (verschillende soorten vis, fijne groentjes en aardappeltjes)
Tongfileetjes op Normandische wijze
Tongfileetjes met langoustine en kreeftensaus
Tongfileetjes met zalm en fijne groentjes in aromatensaus
Paling gebakken (in 't groen, tomatensaus, roomsaus of kreeftensaus)
Zeeduivel met Kalfsfond, spinazie en honingtomaat
Zeeduivel met oesterzwammen en dragonparfum
Gegrilde zeebaarsfilet op 't vel met béarnaise en groene groentjes
Vegetarische pasta met groene asperge, limoensaus en venkelpuree
Gevulde zeeduivel met spinazie en kreeft in nantuasaus
Kabeljauwhaasje met groene asperge, limoensaus en venkelpuree
Vissersplateau (zalm, tongfilet, kabeljauw, garnalen overgoten met champignonsaus)
1/2e kreeft à la nage, thermidor, gegrild of l'armoricaine en rijst
Zeevruchtensymphonie (verschillende soorten schaal en schelpdieren waaronder 1/2 kreeft, oester, krab, kreukels, wulken, scheermesjes, scampi, gamba, langoustine,...
HOOFDGERECHTEN MET VLEES
22,00 Euro/pp.
22,00 Euro/pp.
26,00 Euro/pp.
20,00 Euro/pp.
26,00 Euro/pp.
34,00 Euro/pp.
27,00 Euro/pp.
25,00 Euro/pp.
24,00 Euro/pp.
28,00 Euro/pp.
26,00 Euro/pp.
32,00 Euro/pp.
25,00 Euro/pp.
30,00 Euro/pp.
32,00 Euro/pp.
34,00 Euro/pp.
26,00 Euro/pp.
27,00 Euro/pp.
18,00 Euro/pp.
22,00 Euro/pp.
20,00 Euro/pp.
25,00 Euro/pp.
Kip in de rode wijn (min. 3 pers.)
Orloffgebraad
Parelhoenfilet op zijn Normandisch
Varkensgebraad met champignonsaus
Kalkoengebraad met druivensaus
Rundshaasje met rode wijnsaus, champignonsaus of pepersaus
Konijn op zijn vlaams (min. 3 pers.)
Varkenshaasje met rode wijn, champignon, peper of mosterdsaus
Gourmet vlees met basisgroentjes en sausjes
Gourmet van vis met groentjes en sausjes
Eendeborstfilet met frambozensaus, sinaasappelsaus of mosterdsausje
Kalfsfilet archiduc
Rundstong in madeirasaus
Lamskroontje met mosterdsaus
Lamsfilet onder kruidenkorst met mosterdsaus
Hertekalffilet met kardemom
Fazantfilet brabançonne of roomsaus
Everzwijnfilet met wildsaus
Beenham met koud groentenbuffet en provençaalse saus
Beenham met warme groentjes en provençaalse saus
Stoverij op vlaamse wijze
Lamsbout met mosterdlooksausje
Al onze schotels zijn voorzien van bijhorende groenten, slaatjes en aardappelgerechten
Onze schotels moeten enkel nog 20min in de oven op 180 graden opwarmen
Bestelling minimum 3 dagen op voorhand.
Indien gebruik van borden, bestek en afwas = + 1 Euro/pp. (min 20 p.)
Indien tafels gedekt worden door ons (tafelpapier, stevige servetten en tafelloper) = + 2 Euro/pp.