't Kapiteintje

Provinciebaan 98
9270 Kalken (Laarne)

Email: tkapiteintje@hotmail.com
Tel: +32 (0)9 367 84 74
Gsm: +32 (0)475 33 12 42

BTW: BE 0647.315.741

Din tot Vrij:  08u45 - 12u30 en  13u30 - 18u00
Zat: 08u45 - 12u30 en 13u30 - 17u00
Zon: 09u00 -12u00

Voorgerechten

15,00 Euro/pp.

16,00 Euro/pp.

17,00 Euro/pp.

14,00 Euro/pp.

14,00 Euro/pp.

15,00 Euro/pp.

14,00 Euro/pp.

16,00 Euro/pp.

18,00 Euro/pp.

16,00 Euro/pp.

16,00 Euro/pp.

Garnaalcocktail

Gevulde gepelde tomaat met grijze garnaaltjes, sla en rauwkost

Gerookte noorse schotel (zalm, heilbot, forel, paling, sprotfilet)

Duo van rauwe ham met meloen, gerookte zalm en fris slaatje

Tartaar van zalm met dille en roze peper

Tartaar van tonijn met zongedroogde tomaatjes en limoen

Carpaccio van rundshaasje met Parmezaanse kaas

Torentje van ganzelever, briochebrood en uienconfijt

Frisse cocktail van kreeft

In vlierbloesem gemarineerde zalm, licht gebakken in maanzaad en mierikswortel

Asperges met gerookte zalm en sausje met zure room

KOUDE VOORGERECHTEN

10,00 Euro/pp.

14,00 Euro/pp.

10,00 Euro/pp.

14,00 Euro/pp.

17,00 Euro/pp.

17,00 Euro/pp.

17,00 Euro/pp.

15,00 Euro/pp.

16,00 Euro/pp.

15,00 Euro/pp.

18,00 Euro/pp.

20,00 Euro/pp.

18,00 Euro/pp.

16,00 Euro/pp.

14,00 Euro/pp.

22,00 Euro/pp.

15,00 Euro/pp.

20,00 Euro/pp.

15,00 Euro/pp.

14,00 Euro/pp.

28,00 Euro/pp.

Huisbereide kaaskroketjes met gemengd slaatje (2 st. pp.)

Huisbereide garnaalkroketjes met gemengd slaatje (2 st. pp.)

Koninginnehapje

Gegratineerd visbootje

Tongfileetjes op zijn Normandisch

Tongfileetjes met langoustine en kreeftensaus

Tongfileetjes en zalm in aromatensaus

Scampi kapiteintje; in look of currysausje TOPPER! (7st.p.p.) 

Gegratineerde sintjacobsvruchten

Taartje van zalm met gekarameliseerde appeltjes en calvados

Zeeduivel met preisausje

Zeeduivel met oesterzwammen en portosausje

Waterzooi van noordzeevis

Gebakken sintjacobsvruchten met duxellepuree en een fijne jus

Kikkerbillen in pernodsausje of in look

Gebakken kalfszwezeriken met oesterzwammen en portosausje

Filet van rode poon op het vel met auberginekaviaar

Gebakken duivenborstjes met vlierbloesem

Gevulde kwartel op een ratatouille van zuiderse groenten

Scampi diabolique (7st)

1/2 kreeft l’armoricaine, gerild of à la nage met rijst

WARME VOORGERECHTEN

Al deze gerechten zijn het hele jaar te verkrijgen, ook op zon- en feestdagen.

Bestelling minimum 3 dagen op voorhand.