Voorgerechten
18,00 Euro/pp.
21,00 Euro/pp.
20,00 Euro/pp.
18,00 Euro/pp.
20,00 Euro/pp.
22,00 Euro/pp.
18,00 Euro/pp.
21,00 Euro/pp.
25,00 Euro/pp.
22,00 Euro/pp.
22,00 Euro/pp.
24,00 Euro/pp.
32,00 Euro/pp.
Garnaalcocktail
Gevulde gepelde tomaat met grijze garnaaltjes, sla en rauwkost
Gerookte noorse schotel (zalm, heilbot, forel, paling, sprotfilet)
Duo van rauwe ham met meloen, gerookte zalm en fris slaatje
Tartaar van zalm met dille en roze peper
Tartaar van tonijn met zongedroogde tomaatjes en limoen
Carpaccio van rundshaasje met Parmezaanse kaas
Torentje van ganzelever, briochebrood en uienconfijt
Frisse cocktail van kreeft
In vlierbloesem gemarineerde zalm, licht gebakken in maanzaad en mierikswortel
Asperges met gerookte zalm en sausje met zure room
Tataki van tonijn NIEUW!
1/2 kreeft belle vue NIEUW!
KOUDE VOORGERECHTEN
13,00 Euro/pp.
18,00 Euro/pp.
12,00 Euro/pp.
17,00 Euro/pp.
23,00 Euro/pp.
23,00 Euro/pp.
24,00 Euro/pp.
16,00 Euro/pp.
17,00 Euro/pp.
22,00 Euro/pp.
25,00 Euro/pp.
26,00 Euro/pp.
25,00 Euro/pp.
20,00 Euro/pp.
18,00 Euro/pp.
25,00 Euro/pp.
18,00 Euro/pp.
25,00 Euro/pp.
18,00 Euro/pp.
19,00 Euro/pp.
32,00 Euro/pp.
Huisbereide kaaskroketjes met gemengd slaatje (2 st. pp.)
Huisbereide garnaalkroketjes met gemengd slaatje (2 st. pp.)
Koninginnehapje
Gegratineerd visbootje
Tongfileetjes op zijn Normandisch
Tongfileetjes met langoustine en kreeftensaus
Tongfileetjes en zalm in aromatensaus
Scampi kapiteintje; in look of currysausje TOPPER! (7st.p.p.)
Gegratineerde sintjacobsvruchten
Taartje van zalm met gekarameliseerde appeltjes en calvados
Zeeduivel met preisausje
Zeeduivel met oesterzwammen en portosausje
Waterzooi van noordzeevis
Gebakken sintjacobsvruchten met duxellepuree en een fijne jus
Kikkerbillen in pernodsausje of in look
Gebakken kalfszwezeriken met oesterzwammen en portosausje
Filet van rode poon op het vel met auberginekaviaar
Gebakken duivenborstjes met vlierbloesem
Gevulde kwartel op een ratatouille van zuiderse groenten
Scampi diabolique (7st)
1/2 kreeft l’armoricaine, gerild of à la nage met rijst
WARME VOORGERECHTEN
Al deze gerechten zijn het hele jaar te verkrijgen, ook op zon- en feestdagen.
Bestelling minimum 3 dagen op voorhand.