't Kapiteintje

Provinciebaan 98
9270 Kalken (Laarne)

Email: tkapiteintje@hotmail.com
Tel: +32 (0)9 367 84 74
Gsm: +32 (0)475 33 12 42

BTW: BE 0647.315.741

Din tot Vrij:  08u45 - 12u30 en  13u30 - 18u00
Zat: 08u45 - 12u30 en 13u30 - 17u00
Zon: 09u00 -12u00

Suggesties

20,00 Euro/pp.

20,00 Euro/pp.

18,00 Euro/pp.

25,00 Euro/pp.

30,00 Euro/pp.

18,00 Euro/pp.

20,00 Euro/pp.

18,00 Euro/pp.

20,00 Euro/pp.

18,00 Euro/pp.

12,00 Euro/pp.

40,00 Euro/pp.

18,00 Euro/pp.

47,00 Euro/pp.

47,00 Euro/pp.

22,00 Euro/pp.

20,00 Euro/pp.

22,00 Euro/pp.

20,00 Euro/pp.

26,00 Euro/pp.

20,00 Euro/pp.

20,00 Euro/pp.

23,00 Euro/pp.

19,00 Euro/pp.

20,00 Euro/pp.

26,00 Euro/pp.

20,00 Euro/pp.

23,00 Euro/pp.

22,00 Euro/pp.

21,00 Euro/pp.

18,00 Euro/pp.

19,00 Euro/pp.

Witte asperges met gebakken nieroogkreeftjes, beurre blanc en grijze garnaaltjes (P&H)

Duo van gebakken St.Jacobsnootjes en kalfszwezeriken op een bedje van duxellepuree met een sausje uit de Périgord

Gegrild stukje zeebaars met zeekraal, tagliatelle, kaviaar d’aubergine en een champagnesausje

½ Kreeft en Belle Vue ( koud met z’n garnituur ± 700 g. )

Gebraisseerde griet in een jasje van serranoham op een bedje van jonge prei met gefrituurde rode biet en risotto

Schelvis gevuld met broccoli, maanzaad en limoen

Tongfileetjes opgevuld met zalmfarce, mango en jonagoldappel met een smeuïge hollandaise saus

Gebakken coquilles op een bedje van gestoofd witlof met een kerriesausje afgewerkt met kreeftenpootjes

Vers gebakken ganzenlever met peperkoek

Duo van ganzenlever en eendenlever met rozijnenbrood gegarneerd met oude portogelei

½ dozijn Zeeuwse oesters

Aardappelen rijkelijk belegd met kaviaar Sevruga Iran en gerookte zalm

Brickdeegje opgevuld met gebakken ganzenlever en coquilles

Kreeft ±700 gr. à la nage

Kreeft ±700 gr. Wasabi (Japanse mierikswortel)

Lamskoteletjes uit Texel met seizoenprimeurtjes, portosaus en gratin Dauphinois

Kalfszwezeriken krokant gebakken, tuinboontjes en coulis van vlierbloesem

Jonge konijnenrug opgevuld met bladspinazie en ganzenlever met een heerlijk bruin sausje

Gebakken hoeveparelhoen met gekaramelliseerde kersen met een licht tintje van vanille

Gelakte hertekalfnootjes met kardemom en acaciahoning

Opgevulde speenvarkenfilet met duxelle en voorjaarsgroentjes met een stroganoffsausje (wodka)

Knapperig gebakken parelhoenfilet met gekonfijte vijgen en gesmoord witlof

Lamsfilet met persillade en duo van groentenflan met een mosterdlooksausje

Kalkoenfilet opgevuld met verse tuinkruiden en duxelle met een sausje á la Veronique (druiven)

Met kruiden gelakte eendenborst sinaasappelsaus en chutney

Reefilet in korstje van peperkoek, taartje van gekaramelliseerde sjalotten, boschampignons en wildsausje verfijnd met oregano

Nootjes van everzwijn met bosbessen en filliersjenever

Kalfsfilet met tomate fondue seizoensgroentjes en roquefortsausje

Kangoeroefilet met mango en vijgenpuree met rozemarijn

Parelhoenfilet met risotto van boschampignons en zwarte truffel

Gevuld kwarteltje met sjalotten-americain, geglaceerde raapjes en spruitjes, aardappelwafeltje en een trappistensausje

Varkenshaasje met champignonsaus en seizoengroentjes