Suggesties
20,00 Euro/pp.
20,00 Euro/pp.
18,00 Euro/pp.
25,00 Euro/pp.
30,00 Euro/pp.
18,00 Euro/pp.
20,00 Euro/pp.
18,00 Euro/pp.
20,00 Euro/pp.
18,00 Euro/pp.
12,00 Euro/pp.
40,00 Euro/pp.
18,00 Euro/pp.
47,00 Euro/pp.
47,00 Euro/pp.
22,00 Euro/pp.
20,00 Euro/pp.
22,00 Euro/pp.
20,00 Euro/pp.
26,00 Euro/pp.
20,00 Euro/pp.
20,00 Euro/pp.
23,00 Euro/pp.
19,00 Euro/pp.
20,00 Euro/pp.
26,00 Euro/pp.
20,00 Euro/pp.
23,00 Euro/pp.
22,00 Euro/pp.
21,00 Euro/pp.
18,00 Euro/pp.
19,00 Euro/pp.
Witte asperges met gebakken nieroogkreeftjes, beurre blanc en grijze garnaaltjes (P&H)
Duo van gebakken St.Jacobsnootjes en kalfszwezeriken op een bedje van duxellepuree met een sausje uit de Périgord
Gegrild stukje zeebaars met zeekraal, tagliatelle, kaviaar d’aubergine en een champagnesausje
½ Kreeft en Belle Vue ( koud met z’n garnituur ± 700 g. )
Gebraisseerde griet in een jasje van serranoham op een bedje van jonge prei met gefrituurde rode biet en risotto
Schelvis gevuld met broccoli, maanzaad en limoen
Tongfileetjes opgevuld met zalmfarce, mango en jonagoldappel met een smeuïge hollandaise saus
Gebakken coquilles op een bedje van gestoofd witlof met een kerriesausje afgewerkt met kreeftenpootjes
Vers gebakken ganzenlever met peperkoek
Duo van ganzenlever en eendenlever met rozijnenbrood gegarneerd met oude portogelei
½ dozijn Zeeuwse oesters
Aardappelen rijkelijk belegd met kaviaar Sevruga Iran en gerookte zalm
Brickdeegje opgevuld met gebakken ganzenlever en coquilles
Kreeft ±700 gr. à la nage
Kreeft ±700 gr. Wasabi (Japanse mierikswortel)
Lamskoteletjes uit Texel met seizoenprimeurtjes, portosaus en gratin Dauphinois
Kalfszwezeriken krokant gebakken, tuinboontjes en coulis van vlierbloesem
Jonge konijnenrug opgevuld met bladspinazie en ganzenlever met een heerlijk bruin sausje
Gebakken hoeveparelhoen met gekaramelliseerde kersen met een licht tintje van vanille
Gelakte hertekalfnootjes met kardemom en acaciahoning
Opgevulde speenvarkenfilet met duxelle en voorjaarsgroentjes met een stroganoffsausje (wodka)
Knapperig gebakken parelhoenfilet met gekonfijte vijgen en gesmoord witlof
Lamsfilet met persillade en duo van groentenflan met een mosterdlooksausje
Kalkoenfilet opgevuld met verse tuinkruiden en duxelle met een sausje á la Veronique (druiven)
Met kruiden gelakte eendenborst sinaasappelsaus en chutney
Reefilet in korstje van peperkoek, taartje van gekaramelliseerde sjalotten, boschampignons en wildsausje verfijnd met oregano
Nootjes van everzwijn met bosbessen en filliersjenever
Kalfsfilet met tomate fondue seizoensgroentjes en roquefortsausje
Kangoeroefilet met mango en vijgenpuree met rozemarijn
Parelhoenfilet met risotto van boschampignons en zwarte truffel
Gevuld kwarteltje met sjalotten-americain, geglaceerde raapjes en spruitjes, aardappelwafeltje en een trappistensausje
Varkenshaasje met champignonsaus en seizoengroentjes